torstai 21. kesäkuuta 2018

Tripple Heart Attack Cheese Cake


Keksipohja:

250g kaurakeksejä, Digestive
75g voita

Brownietäyte:

150g tummaa suklaata
100g voita
1,5 dl tomusokeria
1 kananmuna
1 dl vehnäjauhoja

Juustokakkutäyte:

400g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa

Vadelmamoussetäyte:

4 dl kuohu- tai vispikermaa
200g vadelmia
2 dl tomusokeria
4 kpl liivatelehteä

1. Lämmitä uuni 180 asteiseksi. Vuoraa 24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla
2. Keksipohja: Murenna keksit ja sekoita niihin sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle
3. Brownie: Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmuna voimakkaasti vaahdottaen. Siivilöi vehnäjauhot vaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Paloittele ja sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Lisää ja sekoita suklaa taikinaan. Levitä taikina keksipohjan päälle tasaisesti.
4. Juustokakku: Vaahdota tuorejuusto, tomusokeri ja vaniljasokeri tasaiseksi. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vaahdottaen. Levitä massa browniekerroksen päälle.
5. Paista kakkua 30-40 min, kunnes kakku on hyytynyt. Anna kakun jäähtyä ja laita huoneenlämpöinen kakku jääkaappiin viilenemään
6. Vadelmamousse: Liota liivatteet kylmässä runsaassa vedessä noin 5 min. Sekoita vadelmat ja tomusokeri. Vaahdota kerma ja sekoita vadelmat vaahtoon. Liota liivatteet pieneen määrään kiehuvaa vettä ja sekoita neste vadelmavaahtoon. Levitä vadelmamousse jäähtyneen kakun päälle ja anna hyytyä vähintään 4 tuntia.
7. Koristele mieleiseksesi ja Nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti