lauantai 1. joulukuuta 2012

Martti-kakku



Martti-kakun välissä on mansikkamousse.

3 kommenttia:

  1. Tosi hieno =) Upeasti onnistunut. Ja noi siniset töpötykset kyljissä on hauska

    VastaaPoista
  2. Ompas hieno kakku, mielettömän siististi saat marsipaanit.. Oletko tehnyt näitä muotokakkuja gluteenittomasta kakkupohjasta? aikaiseksi pitäisi saada gluteeniton rekkakakku ja hirvittää murenevainen pohja, apua mahtaakohan onnistua ollenkaan, olisiko sinulla kokemusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D
      Marsipaani aiheutti kyllä hiukan harmaita hiuksia :/ mutta menee siististi kunhan on tarpeeksi paksua ettei ala repeillä... Gluteenitonta en ole kokeillut lainkaan siinä kohtaa on aukko sivistyksessä... Tein ensimmäiset Martit puhtaasti mutakakkupohjalla koska on helpompi muotilla ja leikata ei murene eikä litisty

      Poista