torstai 13. helmikuuta 2014

Tilausohjeet


TILAUS:
Jos kiinnostuit kakuista ja haluat tilata, laitathan minulle ensin vähän perustietoja:
1.Kakun aihe/Juhlien teema
2.Kuinka monelle hengelle?
3.Tavallinen, hyla vai laktoositon?
4.Mitä täytteeksi? (suuntaa antava lista alempana)
5.Marsipaania vai kermaa?
6.Juhlapäivä ja millon kakun pitää olla valmis?

Olethan ajoissa liikkeellä, koska itse koristelun suunnitteluun ja koristeiden tekoon ja koristeiden kuivumiseen menee aikaa.

Jokainen kakku on Taiteilijan näkemys ja yksilöllinen luomus, näin ollen käsityön määrä vaikuttaa hintaan, kuten myös henkilömäärä eli miten iso kakku tarvitaan.
Kakut valmistetaan tilaajan toiveiden mukaan ja lopullinen hinta varmistuu kun kaikki toiveet on otettu huomioon.

Kakun toimitus pääsääntöisesti niin että kakun tilaaja noutaa kakun kotoani Salosta.


TÄYTTEITÄ:
Mitä tahansa voi väliin laittaa, makuasiat kun ovat jokaisen omia. Tässä kuitenkin suosituimpia ja hyväksi havaittuja.
*Mansikkamousse (laktoositon)
*Kinuskimousse (HYLA)
*Pätkismousse
*Suklaa/tummasuklaamousse (saa myös laktoosittomana)
*Valkosuklaamousse
*Mangomousse (laktoositon)
*Lakritsi/salmiakkimousse
*Lakkamousse (laktoositon)
*Vadelma-lime-daimmousse
*Vadelmamousse
*Päärynämousse (laktoositon)
*Kuningatarmousse (laktoositon)
*Vaniliamousse ja lisänä oman maun mukainen hillo (Hyla)


POHJAVAIHTOEHDOT:
*Sokerikakkupohja
*Voisokerikakkupohja
*kaakaokakkupohja
*mutakakku

HINNASTO

Aluksi, jokainen kakku on uniikki luomus, puhtaasti taiteilijan näkemys ja hartaan suunnittelutyön tulos, mikä ymmärrettävästi näkyy myös hinnassa.

Yksittäisen kakun lähtöhinta on 70€
ja siitä eteenpäin 4,50€/pala

Hääkakut 5€/pala

Hinnat voimassa niin kauan kuin joku keksii nostaa taas materiaalien hintoja.


Yhteystiedot: sussuleipoo@gmail.com tai Facebookin kautta sivun Sussu Leipoo kautta

2 kommenttia:

  1. Heip, sattumalta eksyin blogiisi, ihania kakkuja! Ihan mielenkiinnosta ajattelin kysyä, kun sulla ilmeisesti ihan käytännön tietoa on, että miten noi lainsäädännöt on nyt muuttuneet kotioloissa leipomomiseen yritysmielessä? Aina itselläkin haaveissa on :) Tarviiko edelleen olla se kolme vesipistettä, erillinen tila ja niin pois päin vai onko se luvallista ihan normaalissa kotikeittiössä? Kivaa olisi jos kirjoittaisit ihan oman postauksen yrityksen perustamisesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka
      Juu toiminimellä aloitan tekemään kakkuja, vuoden päivät sitä mietin ja pelkäsin sen olevan hankalaa hommaa... Mutta nykyisin lainsäädäntö antaa hiukan vapauksia tähän kotona leipomiseen maksua vastaan... suosittelisin ottamaan selvää oman paikkakunnan terveystarkastajilta noista vaatimuksista... osaavat parhaiten neuvoa :D

      Poista