sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Mansikka-mousse

250g mansikoita
1prk Flora vispiä
100g tuorejuustoa
4 liivatetta

Soseuta mansikat.Sokeria Maun mukaan. Vispaa kerma vaahdoksi, lisää siihen tuorejuusto ja soseutetut mansikat.
Itse olen satunnaisesti käyttänyt (0,5dl) vaniliakreemi-jauhetta makeutta antamaan ja hiukan jämäköittämään moussea.
Liota liivatetta kylmässä vedessä n.5min, liuota liivate pieneen määrään höyryävän kuumaa vettä ja sekoita mousseen.
Tarkista makeus.

Kreemijauhe on muutenkin erinomainen, tilanteissa joissa ei voi käyttää liivatetta (esim.vannoutunut vegetaristi kakunsyöjä).
Mansikan korvaamalla saa muitakin makuja esim vadelma, päärynä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti