Pohja
200g Digestive keksejä60g voita
Rarperi hilloke
25g voita10 raparperin vartta
1 dl fariinisokeria
1 dl hyytelösokeria
1 tl kanelia
Valkosuklamousse
2,5 dl Flora vispiä200g vanilia tuorejuustoa
200g valkosuklaata
1 tl vaniliasokeria
1.Murskaa keksit muruksi ja sulata voi. Yhdistä ja sekoita voi ja keksimurska.
2.Vuoraa 23cm vuokaleivinpaperilla. Painele keksimurska vuoan pohjalle.
3. Kuori ja pilko raparperi. Laita kattilaan pilkotut raparperit, voi, sokeri ja kaneli. Keitä raparperit pehmeiksi noin 10 minuuttia.
4.Jäähdytä seos ja kaada hilloke keksipohjan päälle.
5.Sulata suklaa.
6. VAtkaa flora vispi, lisää kuohkeaan vaahtoon tuorejuusto, jatka vatkaamista.
7. Lisää lopuksi suklaa, sekoita ja mausta vaniliasokerilla.
8. Anna hyytyä jääkaapissa noin tunnin verran.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti