torstai 21. kesäkuuta 2018

Raparperi-valkosuklaamoussekakku

Pohja

200g Digestive keksejä
60g voita

Rarperi hilloke

25g voita
10 raparperin vartta
1 dl fariinisokeria
1 dl hyytelösokeria
1 tl kanelia

Valkosuklamousse

2,5 dl Flora vispiä
200g vanilia tuorejuustoa
200g valkosuklaata
1 tl vaniliasokeria

1.Murskaa keksit muruksi ja sulata voi. Yhdistä ja sekoita voi ja keksimurska.
2.Vuoraa 23cm vuokaleivinpaperilla. Painele keksimurska vuoan pohjalle.
3. Kuori ja pilko raparperi. Laita kattilaan pilkotut raparperit, voi, sokeri ja kaneli. Keitä raparperit pehmeiksi noin 10 minuuttia.
4.Jäähdytä seos ja kaada hilloke keksipohjan päälle.
5.Sulata suklaa.
6. VAtkaa flora vispi, lisää kuohkeaan vaahtoon tuorejuusto, jatka vatkaamista.
7. Lisää lopuksi suklaa, sekoita ja mausta vaniliasokerilla.
8. Anna hyytyä jääkaapissa noin tunnin verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti