Keksipohja:
250g kaurakeksejä, Digestive75g voita
Brownietäyte:
150g tummaa suklaata100g voita
1,5 dl tomusokeria
1 kananmuna
1 dl vehnäjauhoja
Juustokakkutäyte:
400g maustamatonta tuorejuustoa2 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
Vadelmamoussetäyte:
4 dl kuohu- tai vispikermaa200g vadelmia
2 dl tomusokeria
4 kpl liivatelehteä
1. Lämmitä uuni 180 asteiseksi. Vuoraa 24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla
2. Keksipohja: Murenna keksit ja sekoita niihin sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle
3. Brownie: Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmuna voimakkaasti vaahdottaen. Siivilöi vehnäjauhot vaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Paloittele ja sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Lisää ja sekoita suklaa taikinaan. Levitä taikina keksipohjan päälle tasaisesti.
4. Juustokakku: Vaahdota tuorejuusto, tomusokeri ja vaniljasokeri tasaiseksi. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vaahdottaen. Levitä massa browniekerroksen päälle.
5. Paista kakkua 30-40 min, kunnes kakku on hyytynyt. Anna kakun jäähtyä ja laita huoneenlämpöinen kakku jääkaappiin viilenemään
6. Vadelmamousse: Liota liivatteet kylmässä runsaassa vedessä noin 5 min. Sekoita vadelmat ja tomusokeri. Vaahdota kerma ja sekoita vadelmat vaahtoon. Liota liivatteet pieneen määrään kiehuvaa vettä ja sekoita neste vadelmavaahtoon. Levitä vadelmamousse jäähtyneen kakun päälle ja anna hyytyä vähintään 4 tuntia.
7. Koristele mieleiseksesi ja Nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti